AVROTROS. DE OMROEP VOOR ONS.

AVROTROS bereikt met haar programma's, activiteiten en (drama)series wekelijks 3 van de 4 Nederlanders. We dragen bij aan een goed geïnformeerde, veilige en rechtvaardige samenleving en verrijken deze met toegankelijke kunst en cultuur. We voelen ons verantwoordelijk voor het collectief en stimuleren daarom in al onze programma’s en activiteiten de gezamenlijke beleving. Daarom zeggen wij: AVROTROS. De omroep voor ons.

Ben jij op zoek naar een allround stage op het gebied van radio en podcast? Ben jij daarnaast ook nog eens gek op nieuws, kennis, politiek en economie? Voor het programma dr Kelder en Co en de podcast: de Jortcast zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

Redactiestage bij ‘dr Kelder en Co’ en ‘de Jortcast’

Wat ga je doen?
Als redactiestagiair draai je mee in het team dat de uitzending voor de radio, dr Kelder en Co maakt en de podcast, de Jortcast! Jouw werkweek start op dinsdag waarbij je vergadert en eindigt op zaterdag met de uitzending vanaf een locatie in Amsterdam. Houd er dus rekening mee dat je je zaterdag vrij moet houden. Op donderdag kom je samen met de redactie in Hilversum, hier ga je meehelpen met het schrijven van teksten voor het draaiboek, gasten selecteren en voorbereiden én leer je de kneepjes van het radiovak en podcasts maken zoals monteren, knippen en aankondigingen schrijven. 

Wat bieden wij?
Je wordt onderdeel van een ervaren team bestaande uit mediamakers die geen 9 tot 5 mentaliteit hebben. Je gaat je ontwikkelen op het gebied van radio en podcast en krijgt de kans om meer te leren over het maken van een radioprogramma en podcast. Tijdens je stage ontvang je een stagevergoeding van €300,00 bij een fulltime stage. 

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je bent begin augustus, 3 tot 5 maanden beschikbaar voor 36 uur per week.
  • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van radio en podcast?
  • Je hebt affiniteit met journalistiek en kunt goed schrijven.
  • Je bent creatief en komt met nieuwe ideeën.
  • Je kunt verhalen uitwerken in een vorm die past bij het medium.
  • Je vindt het leuk om in een team te werken.
  • Je bent op het moment van stage verbonden aan een opleiding.

Reageren?
Wil je reageren op deze stagevacature? Druk dan op de button 'solliciteren' en laat Liz van Scherpenzeel (Samensteller Radio 1) in je sollicitatiebrief weten waarom jij dé stagiair(e) bent die wij zoeken!
Heb je al eerder gesolliciteerd op een vacature bij AVROTROS? Wijzig dan je wachtwoord hier anders krijgen wij jouw sollicitatie helaas niet binnen!

Vragen
Neem dan contact op met Pooja Mathoera (Recruiter), per mail via pooja.mathoera@avrotros.nl.

klik hier voor meer informatie over AVROTROS.