Ben jij toe aan een leuke nieuwe stap in je marketingcarrière? Wil jij samen met je collega’s campagnes uitrollen rondom programma’s als Wie is de Mol?, Maestro, Beste Zangers, Tussen Kunst en Kitsch of het Songfestival? Lees dan snel verder als jij op zoek bent naar een baan met perspectief, inhoud en maatschappelijke impact!

AVROTROS is op zoek naar een inspirerende en enthousiaste:

Marketing Medewerker bij AVROTROS

Als marketing medewerker zorg je met jouw ideeën voor verrassende campagnes die zorgen voor een groter bereik, meer interactie of de groei van het aantal leden. Je kunt dan denken aan het opzetten van (online) campagne ter promotie van een nieuw programma maar ook het organiseren van een fandag of het maken van een plan om tickets voor een event te verkopen. 

In deze rol krijg je veel vrijheid om zelf plannen te ontwikkelen en uit te voeren. Dat doe je in samenwerking met vormgevers, externe bureau’s, programmamakers en collega marketeers. 

Je vindt het leuk om creatief mee te denken en projecten tot in de puntjes uit te rollen. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het maken van briefings, de website van de juiste teksten voorziet, live events produceert en media inkoopt. Als marketeer ben je op de hoogte van alle online en offline mogelijkheden en weet je welke mediamix nodig is om de doelgroep te bereiken. Je vindt het leuk om met verschillende interne en externe partijen samen te werken om zo een groot publiek aan AVROTROS te binden.

Ben jij de collega die wij zoeken?
Onze ideale collega heeft affiniteit met de programma’s en visie van AVROTROS. Daarnaast heb je hebt enkele jaren ervaring in de marketing (ervaring in abonnee en ledenwerving is een meerwaarde, geen must). Samenwerken, goed communiceren en het hebben van een enthousiaste proactieve houding is onmisbaar. 

Wat heeft AVROTROS jou te bieden:

 • Je werkt bij het leukste mediabedrijf van Nederland.
 • Een dienstverband voor 36 uur in de week met de mogelijkheid om deels thuis te werken.
 • Opleidingsmogelijkheden, denk aan het volgen van cursussen.
 • De mogelijkheid om te groeien binnen eigen functie en verbetervoorstellen over de efficiëntie van processen aan te dragen. 

Naast een interessante baan in een dynamische, ambitieuze en plezierige werkomgeving biedt AVROTROS een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket conform CAO voor het Omroeppersoneel.

Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor omroeppersoneel. Binnen die CAO valt onder andere:

 • Vakantietoeslag van 8%.
 • Decemberuitkering van 6%.
 • Een netto reiskostenvergoeding.
 • Ruim 5 weken vakantie op jaarbasis.
 • Een collectieve pensioenregeling.
 • Een tegemoetkoming ziektekostenverzekering van € 30,- bruto per maand.
 • Bij AVROTROS hebben we oog voor jouw ontwikkeling: naast het reguliere opleidingsbudget is er een persoonlijk loopbaanbudget.
 • De mogelijkheid om in overleg nationaal erkende (doordeweekse) feestdagen in te wisselen voor gewenste feest- en gedenkdagen.
 • Gezellige borrels onder het genot van een hapje en een drankje. Allemaal geheel vrijblijvend.

Vragen
Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Jeroen Boerman (Teamleider Marketing) via: jeroen.boerman@avrotros.nl

Reageren 
Wil je reageren op deze vacature druk dan op de button 'solliciteren'. 

Heb jij al eerder gesolliciteerd op een vacature bij AVROTROS? Wijzig dan je wachtwoord hier anders krijgen wij jouw sollicitatie helaas niet binnen!

AVROTROS. DE OMROEP VOOR ONS.

AVROTROS is een omroep die verbindt en verrijkt. De omroep voor ons. Dat betekent dat we er voor iedereen zijn. ‘Ons’ staat voor het saamhorigheidsgevoel dat Nederland sterker maakt. Om dat elke dag vol trots te kunnen laten zien en horen, vinden we het belangrijk dat elke medewerker bij AVROTROS mag zijn zoals die is. Jouw kwaliteiten en talenten worden hier gezien en verder ontwikkeld. Samen inspireren we elkaar om nieuwe, betere programma's te maken. Voor ons. Heel Nederland.


Wij streven naar kwaliteit en innovatie en motiveren ambitieuze en creatieve mediaprofessionals te solliciteren op onze vacatures. Als we de ideale collega eerder vinden dan sluiten we de vacature. Als het nodig is laten we de vacature langer openstaan. Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Online screening, bijvoorbeeld via zoekmachines en sociale netwerken kan onderdeel zijn van het selectieproces.